Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
25 iulie 2018, 15:40 Natura şi turismul views 2826
Atenționare meteo pentru această după-amiază!
25 iulie 2018, 15:40 Natura şi turismul views 2826

Atenționare meteo pentru această după-amiază!

Seviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un nou cod galben de vreme rea. Potrivit prognozelor, în după-amiaza acestei zile vremea se va schimba brusc. Va ploua cu descărcări electrice, iar pe alocuri se așteaptă grindină și vijelie.

Codul galben a intrat în vigoare la ora 14 și este valabil până la ora 2 noaptea.

„Se prevăd descărcări electrice, spre seară izolat averse puternice (în cantități de 15-25 l/m2, local 30-35 l/m2) cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s", se menționează în atenționare meteorologilor.

Amintim că, tot azi, a fost emis și o avertizare hidrologică de inundaţii în mai multe localităţi situate în proximitatea bazinului râului Prut.

Cuvinte cheie:

meteo , prognoza , ploi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
898 locuitori

Botnăreşti este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Botnărești. Satul Botnărești este situat la o distanță de 11 km de orașul Anenii Noi, la 3 km de staţia calea ferată Socoleni și la 21 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Pentru prima dată satul a fost menționat documentar în anul 1598, cu numele Butnărești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.