Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 septembrie 2018, 12:00 Natura şi turismul views 8161
Un grup de moldoveni care se odihnesc în Turcia, au avut parte de o surpriză (Video)
05 septembrie 2018, 12:00 Natura şi turismul views 8161

Un grup de moldoveni care se odihnesc în Turcia, au avut parte de o surpriză (Video)

Surpriză nemaipomenită pentru un grup de turişti moldoveni care se odihneau pe o plajă din Turcia. Ei l-au întîlnit pe renumitul actor din filmele de acţiune Jean-Claude Van Damme.

Imaginile video în care artistul transmite salutări cetăţenilor ţării noastre au fost publicate pe o reţea de socializare.

"- Bună ziua, Moldova. Ce faci? Jean-Claude Van Damme te iubeşte!"

Potrivit tinerilor, actorul era în preajmă şi la un moment dat s-a apropiat şi i-a salutat. Ei au decis să îl provoace pe actor şi l-au rugat să transmită un mesaj pentru toţi moldovenii.

Actorul a declarat că a auzit multe lucrui frumoase despre Moldova şi că e îndrăgostit de ţara noastră. Jean-Claude Van Damme s-a aflat zilele acestea în Turcia, întrucît a participat în calitate de membru al juriului la concursul Miss World 2018.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Turcia , turism , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
852 locuitori

Ţărăncuţa este un sat din cadrul comunei Chioselia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Cantemir și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 852 de oameni. Satul Ţărăncuţa a fost înființat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.