Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 decembrie 2018, 09:42 Natura şi turismul views 11961
Cum arată punctul de trecere al frontierei de la Palanca
28 decembrie 2018, 09:42 Natura şi turismul views 11961

Cum arată punctul de trecere al frontierei de la Palanca

Noul punct de trecere al frontierei de la Palanca va fi inaugurat vineri, 28 decembrie, la ora 13.00. Între timp, PNUD Moldova a publicat un filmuleț din care se vede cum arată acest obiectiv, situat la frontiera moldo-ucraineană.

„Zeci de oameni au muncit cot la cot, timp de 18 luni, pentru ca acest proiect unic pentru ţara noastră să devină realitate. Ne bucurăm că am reuşit să îl construim exact aşa cum l-am conceput - adaptat la maximum la cerinţele tuturor şoferilor şi pasagerilor şi în conformitate cu cele mai înalte standarde privind securitatea la frontieră", scrie PNUD Moldova.

Noul punct de trecere a frontierei de la Palanca a fost edificat cu sprijin european. Bugetul pentru lucrările de construcție a noului punct de trecere se cifrează la 6,2 milioane de euro, dintre care 4,5 milioane de euro sînt acordate de Uniunea Europeană și 1,7 milioane de euro – de Guvernul Republicii Moldova. Proiectul este implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

Palanca , punct de trecere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
117 locuitori

Camencuţa este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de Glodeni şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 117 oameni. Satul Camencuța a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.