Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
20 mai 2019, 14:20 Turismul în Moldova views 12611
Un canal rusesc de televiziune a realizat un film despre Moldova turistică
20 mai 2019, 14:20 Turismul în Moldova views 12611

Un canal rusesc de televiziune a realizat un film despre Moldova turistică

La inițiativa Președintelui RM, o echipă de jurnaliști de la canalul de televiziune "Pervîi canal" din Federația Rusă, a realizat un film despre Moldova cu scopul de a promova țara noastră ca destinație turistică.

Realizatoarea filmului, Natalia Barbie, relatează despre monumentele de arhitectură din capitala noastră, vorbește cu admirație despre bucatele tradiționale moldovenești, despre cultura moldovenească și multe altele.

"Consider că domeniul turistic în Moldova nu este valorificat la justa valoare. Prin asemenea acțiuni ne propunem să promovăm imaginea Moldovei în lume, precum și să atragem cît mai mulți turiști în țara noastră, contribuind la crearea locurilor de muncă bine remunerate și dezvoltarea sectorului economic", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

turism , televiziune

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1428 locuitori

Şendreni este un sat din cadrul comunei Vărzăreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1428 de oameni. Satul Şendreni a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.