Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
26 februarie 2021, 10:45 Natura şi turismul views 2682
Bulgaria intenționează să creeze un
26 februarie 2021, 10:45 Natura şi turismul views 2682

Bulgaria intenționează să creeze un "coridor verde" pentru turiștii din Moldova

Autoritățile Bulgariei intenționează să creeze un "coridor verde" pentru turiștii din mai multe țări, inclusiv Moldova și Rusia, Noi.md.

Informația a fost publicată pe site-ul Asociației operatorilor de turism din Rusia.

Ministrul Turismului din Bulgaria, Mariyana Nikolova, a presupus că în acest an oaspeți străini nu vor fi mai mulți decît în 2020. De aceea ei intenționează să se concentreze pe atragerea turiștilor bulgari care își petrec în mod tradițional vacanța peste hotare.

Ea și-a exprimat, de asemenea, speranța de a lansa sezonul în termeni obișnuiți-după 24 mai. Deoarece acum există rezervări pentru vacanța de Paști. În același timp, Nikolova a numit extrem de important faptul ca bulgarii, angajați în domeniul turismului, să se vaccineze în mod prioritar.

În ceea ce privește "coridoare verzi" pentru turiștii străini, este planificată încheierea acordurilor bilaterale cu țări precum Israel, Turcia, Rusia, Grecia, Polonia, Ucraina, Moldova, Cehia, Slovacia, Germania și Marea Britanie.

Ministrul Turismului din Bulgaria a menționat că țara a început să iasă treptat din restricțiile care au fost impuse din cauza pandemiei. De la 1 martie vor fi deschise deja cafenelele și restaurantele din orașe. Acum, turiștii pot lua masa nu numai la hotel, ci și în orice alt loc.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

turism , calatorie , Bulgaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2950 locuitori

Vadul lui Isac este un sat şi comună din raionul Cahul. Vadul lui Isac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2950 de oameni. Satul Vadul lui Isac a fost menționat documentar în anul 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.