Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
06 martie 2021, 12:00 Natura şi turismul views 3360
România menţine Republica Moldova în lista statelor cu risc epidemiologic ridicat
06 martie 2021, 12:00 Natura şi turismul views 3360

România menţine Republica Moldova în lista statelor cu risc epidemiologic ridicat

România menţine Republica Moldova în lista statelor cu risc epidemiologic ridicat.

Astfel, moldovenii cu cetăţenie română vor fi obligaţi să stea 14 zile în carantină dacă merg în ţara vecină, iar ceilalţi nu au voie în continuare să intre în România.

Lista ţărilor din "zona galbenă" a fost actualizată vineri seara de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă de la Bucureşti, în baza incidenţei cazurilor de COVID-19 la 100 de mii de locuitori şi include 52 de state. Printre acestea se numără Spania, Italia, Franţa şi Marea Britanie, unde sunt comunităţi numeroase de români, precum şi Statele Unite, Israel şi Bulgaria.

Turcia şi Grecia nu figurează în lista galbenă a României, la fel ca şi Canada, iar Germania rămâne în zona verde. Documentul nu precizează data la care intră în vigoare noua listă a statelor cu risc epidemiologic înalt, însă, cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla luni, 8 martie.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Romania , turism , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1771
Populația:
680 locuitori

Pociumbăuţi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Pociumbăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, care se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 205 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 680 de oameni. Satul Pociumbăuți a fost menționat documentar în anul 1771.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.