Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 decembrie 2013, 11:50 Diaspora moldovenească views 14747
20 decembrie 2013, 11:50 Diaspora moldovenească views 14747

Migranții din Rusia vor avea propriul operator de telefonie mobilă

Foto: lenta.ru

Compania MTT va lansa în luna aprilie 2014 un nou operator de telefonie mobilă, care va avea ca grup țintă migranții din spațiul post-sovietic.

Operatorul, al carui nume nu este cunoscut, va stabili tarife ieftine pentru a apela regiunile de origine ale migranților. Acesta va oferi, de asemenea, acces la Internet. Pe parcursul primului an MTT intenționează să conecteze pînă la 100.000 de abonați.

Noul operator va fi virtual, adică nu va avea propria sa frecvență și infrastructură. Echipamentele de transmisie a datelor vor fi arendate de la unul dintre operatorii de bază. De la cine anume director MTT nu a precizat. Potrivit unor surse, acesta va fi MTS.

Compania speră că va primi circa 320 de ruble de la abonații săi în calitate de venit mediu lunar. MTT, înființată în 1994, se ocupă în special de comunicații pe distanțe lungi.

Sursa: lenta.ru

Cuvinte cheie:

telefon , migratie , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
2776 locuitori

Teţcani este un sat şi comună din raionul Briceni. Teţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Teţcani se află la o distanță de 27 km de oraşul Briceni şi la 260 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2776 de oameni. Prima atestare documentară a satului Teţcani datează din anul 1577.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.