Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 octombrie 2014, 14:18 Diaspora moldovenească views 10415
Moldoveanul care cucerește Germania
Foto: protv.md
28 octombrie 2014, 14:18 Diaspora moldovenească views 10415

Moldoveanul care cucerește Germania

Un moldovean stabilit in Germania si-a incercat norocul la un concurs de talente si a reusit. Adrian Malitzki a cantat la saxofon la echivalentul german al showului Moldova are talent. Desi initial juriul a fost neincrezator in potentialul lui Adrian, mai tîrziu acesta i-a cucerit iremediabil.

Initial, Adrian a ales sa interpreteze la saxofon, o piesa din repertoriul trupei Klingandes-Jubel, insa melodia a fost considerata de jurati prea simpla.

Dieter BOHLEN, FOST SOLIST MODERN TALKING: „Ai cîntat ceva care, sincer, poate să cînte şi cineva care a studiat saxofonul jumătate de an."

Asa ca, putin sceptic, juriul i-a cerut moldoveanului sa cante o alta piesa. In cele din urma, Adrian a ales sa cante la saxofon o partitura din celebra "Je t'aime" de Lara Fabian. Astfel a reusit sa emotioneze publicul si juriul.

Si pentru ca nu a lasat nici o umbra de indoiala, Adrian a primit din partea juratilor patru de "DA", reusind astfel sa treaca de preselectii.

Adrian MALITZKI, MUZICIAN: "Am avut emotii, sigur. La inceput, de fapt, eram calm, dar odata ajuns pe scena. Mi-a fost frica, mai ales de Dieter Bohlen, el e cel mai dur."

Adrian Malitzki are 38 de ani si este originar din Calarasi, iar in Germania a ajuns in urma cu 14 ani. Desi are studii muzicale, acesta lucreaza vînzator intr-o retța de supermarketuri. Acum tînarul are toata convingerea ca va reusi sa cîstige concursul.

Acesta nu este singurul moldovean care si-a demonstrat talentul la show-ul din Germania. O alta tanara, Carolina Gorun, a participat si ea la concurs, in 2012, reușind sa treaca de preselectii.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , concurs , talent , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1010 locuitori

Drăguşeni este un sat din cadrul comunei Rădeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Strășeni și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Drăguşeni a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.