Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 noiembrie 2014, 12:24 Diaspora moldovenească views 9322
Moldoveanul de la Britain's Got Talent vrea să cîștige premiul
Foto: protv.md
17 noiembrie 2014, 12:24 Diaspora moldovenească views 9322

Moldoveanul de la Britain's Got Talent vrea să cîștige premiul

Vrea sa ia premiul mare. Este una dintre dorintele moldoveanului Ion Varanita care va participa curand la un concurs din Marea Britanie, echivalentul englez al showului Romanii au talent. Desi este primul moldovean care ajunge la aceasta competitie, tanarul se arata convins de succesul sau, iar pentru asta face repetitii non stop.

Vocea, cu asta vrea sa cucereasca Ion Varanita juriul si publicul de la concursul Britain's Got Talent. Desi tine in secret ce piesa va canta, Ion spune ca aceasta este in engleza si este scrisa chiar de el. Iar ca sa nu dezamageasca, primul moldovean care ajunge la acest concurs munceste mult.

Ion este autorul unei carti de dezvoltare personala, iar de ceva timp, a inteles ca muzica este mai mult decat o pasiune.

Ion urmeaza sa plece pe 29 noiembrie la Londra, unde va aparea in fata juratilor. Un alt plan al sau este sa participe la concursul Eurovision din acest an, iar la anul promite sa sparga show buzz-ul autohton cu primul sau album. La editia precedenta a concursului Britain's Got Talent trupa engleza Collabro a luat premiul mare cu melodia "Stars", de pe coloana sonora a filmului "Mizerabilii".

Si alti moldoveni si-au incercat norocul la astfel de concursuri. Trupa Brio Sonores a fost declarata castigatoarea sezonului 4 de la "Romanii au Talent".

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , concurs , Marea Britanie , muzica , talent

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1533
Populația:
1309 locuitori

Vărzăreştii Noi este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Vărzăreştii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Călărași și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1309 oameni. Satul Vărzăreştii Noi a fost menționat documentar în anul 1533.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.