Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 ianuarie 2015, 14:58 Diaspora moldovenească views 8788
Moldovenii din regiunea Algarve vor beneficia de asistență consulară
Foto: portugalia.mfa.md
20 ianuarie 2015, 14:58 Diaspora moldovenească views 8788

Moldovenii din regiunea Algarve vor beneficia de asistență consulară

Consulul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Portugheză, va efectua o deplasare în or. Portimão, pentru prestarea serviciilor consulare cetăţenilor moldoveni.

Persoanele interesate sînt aşteptate în ziua de 4 februarie 2015 la următoarea adresă: Urbanização de Pimentão, Lote 6, Cave Direita. 8500-776, Portimão, – în incinta Centrului C.A.P.E.L.A.

Pentru a beneficia de servicii consulare în ziua menţionată, solicitanţii urmează să efectueze obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

Vor fi prestate următoarele categorii de servicii consulare: autentificări procuri şi declaraţii; legalizării copii acte de stare civilă şi acte de identitate; preluarea de dosare de transcriere a certificatelor de naştere, căsătorie emise de autorităţile portugheze în registrele de acte de stare civilă moldoveneşti; preluare de cereri de solicitare a cazierul juridic din Republica Moldova; eliberarea de certificate, inscripţii consulare, declaraţii; verificarea şi emiterea certificatelor de autenticitate a permiselor de conducere moldoveneşti; preluarea actelor pentru traduceri legalizate, consultaţii pe teme consulare.

Țineți cont că nu se va oferi tot spectrul de servicii consulare precum sînt:depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor, buletinelor de identitate şi titlurilor de călătorie, eliberarea vizelor.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

Portugalia , moldovenii , consulat , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
509 locuitori

Bogdăneşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Grimeşti, Bezeda și Bogdăneşti. Satul Bogdăneşti este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni, la 27 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 250 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 509 oameni. Satul Bogdăneşti din ţinutul Hotin este atestat documentar între anii 1580-1581.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.