Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 martie 2020, 16:00 Diaspora moldovenească views 4659
Un autobuz cu moldoveni, blocat la vama dintre Rusia și Ucraina
17 martie 2020, 16:00 Diaspora moldovenească views 4659

Un autobuz cu moldoveni, blocat la vama dintre Rusia și Ucraina

Un autocar cu moldoveni care a pornit din Federația Rusă spre Găgăuzia, a rămas blocat la hotarul cu Ucraina din cauza restricțiilor în legătură cu coronavirusul.

Cetățenilor moldoveni le este interzis să treacă frontiera Ucrainei, aceasta fiind închisădin cauza interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspîndirii infecției de coronavirus, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Pasagerii autocarului, care stau blocați în punctul de trecere a frontierei, au trimis informații și poze portalului gagauzinfo.md.

Potrivit informațiilor, în autocar se află și copii mici, dar și persoane în vîrstă, care stau blocați de mai multe ore fără mîncare caldă.

Numerele de telefon a companiei în subordinea căreia se află autocarul nu sînt disponibile.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

autobuz , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
2087 locuitori

Cernoleuca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Cernoleuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat pe pîrâul Cubolta, la o distanță de 15 km de orașul Dondușeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2087 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cernoleuca datează din anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.