Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 noiembrie 2012, 09:28 Diaspora moldovenească views 7519
27 noiembrie 2012, 09:28 Diaspora moldovenească views 7519

În CSI va fi creat un sistem unic pentru evidența străinilor


Foto: mir24.tv

În țările CSI va fi creat un sistem unic de evidență a străinilor, se  menționează în mesajul Comitetului Executiv al CSI. În special "membrii grupurilor de lucru au aprobat în mare parte propunerile Rusiei privind opțiunile de finanțare a lucrărilor de creare a sistemului unic de evidență a străinilor în CSI, inclusiv finanțarea elaborării software-ului și crearea de hardware", transmite RIA"Novosti".

Sistemul unic trebuie să asigure acumularea, stocarea și procesarea datelor referitoare la circulația resortisanților din terțe țări și a apatrizilor care sosesc în țările CSI, accesul utilizatorilor interesați la aceste date. De sistemul creat sînt interesate în special organele de control de frontieră, afacerilor interne, în materie de imigrație și controlului de pașapoarte, vize, vamal, a declarat Comitetul Executiv al CSI.

Grupul de lucru privind crearea unui sistem unic de evidență a străinilor va avea loc la 27-28 noiembrie la Minsk.

Cuvinte cheie:

CSI , sistem , migratie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.