Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 iunie 2024, 12:30 Diaspora moldovenească views 1076
Ambasada țării noastre în Israel vine cu o informație importantă pentru moldoveni
13 iunie 2024, 12:30 Diaspora moldovenească views 1076

Ambasada țării noastre în Israel vine cu o informație importantă pentru moldoveni

Ambasada Republicii Moldova în Israel a venit cu o informație importantă pentru cetățenii moldoveni, aflați în acest stat temporar sau permanent, notează Noi.md.

Astfel, începînd cu 17 iunie 2024 și pînă în data de 5 iulie 2024 în Statul Israel se va afla misiunea Agenției Servicii Publice, care va desfășura o activitate amplă de documentare a cetățenilor, oferind servicii consulare fără programare prealabilă.

Printre serviciile consulare acordate vor fi:

- pașapoarte și buletine de identitate;

- acte de stare civilă (transcrierea certificatelor de naștere, de căsătorie, etc).

Cetățenii care au confirmate programări prealabile cu trei luni înainte pentru serviciile de documentare cu pașaport, buletin de identitate și servicii de acte de stare civilă sînt așteptați pentru a beneficia de aceste servicii în perioada menționată.

De asemenea, cetățenii care nu au reușit să obțină o programare prealabilă și nu s-au programat pînă în prezent pot beneficia necondiționat de serviciile consulare de documentare cu acte de identitate și acte de stare civilă în aceeleași termene.

Cetățenii Republicii Moldova pot obține precizări și informații suplimentare în legătură cu această misiune specială de documentare cu acte de identitate și cu acte de stare civilă la numărul de telefon al ambasadei 0527789772.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ambasada , Israel

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
1170 locuitori

Clişova este un sat şi comună din raionul Orhei. Clişova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Orhei și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1170 de oameni. Satul Clișova a fost menționat documentar în anul 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.