Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 septembrie 2013, 11:33 Diaspora moldovenească views 18798
05 septembrie 2013, 11:33 Diaspora moldovenească views 18798

Vladimir Jirinovski a propus închiderea accesului migranților în Rusia


Foto: libertatea.ro

Liderul LDPR, Vladimir Jirinovski a vizitat recent piața Dorogomilovski din Moscova. În timpul vizitei, el nu doar a apreciat produsele de pe piață, dar, de asemenea, a făcut o serie de declarații.

S-a dovedit că V. Jirinovski împreună cu soția sînt cumpărători fideli la această piață, cu adevărat orientală, din Moscova.

În timp ce Jirinovski dădea sfaturi și comunica cu electoratul, viața în piață practic s-a oprit. Mai ales în pavilioanele de caviar și pește. De îndată ce controversatul politician s-a apropiat de vitrinele cu aceste produse, vînzătorii s-au evaporat imediat.

În timpul vizitei politicianul nu văzut în piață niciun polițist. El imediat a decis să telefoneze la poliție pentru a-i apostrofa pe cei care sînt responsabili pentru menținerea ordinii publice.

Vladimir Jirinovski a devenit și mai furios atunci cînd a descoperit că pe piață nu există practic vînzători ruși.

După terminarea inspecției, Vladimir Jirinovski a făcut o serie de declarații, care se referă la problema deportării imigranților care au încălcat condițiile de ședere. El a propus ca acestora să li se închidă imediat accesul nu numai în Moscova, ci și în Rusia.

Cuvintele liberal-democrații le confirmă prin fapte. După incidentul din piața Matveevski, ei au introdus un proiect de lege, care a propus să rezolve problema imigrației dur și agresiv: a închide accesul în Rusia și a expulza imigranții acasa. Ei sînt siguri de faptul că dacă legea va fi adoptată, la tejghelele din marile piețe vor putea ajunge rușii, iar prețurile la legume și fructe vor scădea de cel puțin trei ori.

 

Sursa: lifenews.ru

Cuvinte cheie:

Rusia , migratie , declarație

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
19 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Ivanovca a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.