Mergi spre compartimentul: Copiilor
15 februarie 2018, 16:50 Copiilor views 3338
Șase curse şcolare au fost suspendate din cauza ninsorilor puternice
15 februarie 2018, 16:50 Copiilor views 3338

Șase curse şcolare au fost suspendate din cauza ninsorilor puternice

Șase curse şcolare din cinci raioane ale țării au fost suspendate astăzi din cauza drumurilor înzăpezite şi gheţuşului format pe pante mari.

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, din cauza sistării acestor curse, peste 130 de elevi nu au putut frecventa lecțiile.

Conform datelor, este vorba de curse școlare spre instituții de învățămînt din raioanele Nisporeni, Cantemir, Cimișlia, Ialoveni și Ungheni.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru astăzi Cod galben de precipitații, în cantități de până la 15-20 litri pe metru pătrat, izolat 20-25 litri pe metru pătrat. În nord și centru se așteaptă ninsoare și lapoviță, iar în sud predominant va ploua. Se vor semnala depuneri de lapoviță pe fire și crengi, pe drumuri se vor forma troiene. Avertizarea este valabilă până la miezul nopții.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

autobuz , scoala , ninsori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
80 locuitori

Cuşelăuca este un sat din cadrul comunei Cotiujenii Mari, raionul Soldăneşti. Satul Cușelăuca este situat la distanța de 30 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Cușelăuca datează din anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.