Mergi spre compartimentul: Copiilor
08 aprilie 2019, 14:20 Copiilor views 14433
Va fi deschis un Centru pentru copiii cu autism
08 aprilie 2019, 14:20 Copiilor views 14433

Va fi deschis un Centru pentru copiii cu autism

Despre aceasta a anunțat primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței serviciilor primăriei de astăzi.

Potrivit edilului capitalei, clădirea în care urmează să fie deschis acest centru special a fost deja găsită și se află pe strada Serghei Lazo din capitală.

"Este regretabil că în Chișinău, pînă în acest moment, nu avem un centrul pentru acești copii minunați", a spus Ruslan Codreanu.

Acesta a cerut reprezentanților din primărie să facă toate cererile necesare, ca acest centru să fie deschis în cel mai scurt timp.

Cuvinte cheie:

centru , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
2472 locuitori

Balasineşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Satul este situat pe valea rîului Vilia, la 15 km de staţia calea ferată Lipcani, la 18 km sud-vest de oraşul Briceni, la 38 km de oraşul Edineţ şi la 235 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2472 de oameni. Prima atestare documentară a satului Balasineşti din ţinutul Hotin datează din octombrie 1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.