Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
18 ianuarie 2019, 10:50 Diaspora moldovenească views 22204
Anunț important pentru moldovenii din „Țara soarelui răsare”
18 ianuarie 2019, 10:50 Diaspora moldovenească views 22204

Anunț important pentru moldovenii din „Țara soarelui răsare”

Atenţionare de călătorie. Japonia – Erupția unui vulcan pe Insula Kuchinoerabu, în sud-vestul prefecturii Kagoshima.

Moldovenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Japonia urmează să țină cont că, în conformitate cu informațiile distribuite de Agenția Meteorologică niponă, un vulcan a erupt pe Insula Kuchinoerabu, aflată în sud-vestul prefecturii Kagoshima, fiind emisă o avertizare de nivel 3, prin care cetățenii sînt sfătuiți să nu se apropie de zona vulcanului.

Se recomandă să se manifeste atenție sporită pentru zonele afectate, să se respecte sfaturile autorităților locale și, să se urmărească îndeaproape informațiile oferite de autoritățile nipone competente.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Japonia.

 

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Japonia , diaspora , Anunţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1639
Populația:
15041 locuitori
Logo

Ialoveni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ialoveni. Amplasat în centrul republicii, în valea rîului Işnovăţ, oraşul Ialoveni este situat la o distanţă de 10 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15041 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Cheile Işnovăţului, datează din anul 1436. Denumirea Ialoveni a localităţii a apărut mult mai tîrziu, fiind menţionată într-un document din 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.