Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
23 mai 2019, 12:20 Diaspora moldovenească views 15727
Cîţi moldoveni au avut de suferit în urma accidentului din Italia
23 mai 2019, 12:20 Diaspora moldovenească views 15727

Cîţi moldoveni au avut de suferit în urma accidentului din Italia

Doi cetățeni moldoveni au avut de suferit în urma accidentului rutier care a s-a produs miercuri seara în provincia italiană Siena, a declarat pentru Sputnik Moldova purtătorul de cuvînt al Ministerului de Externe de la Chișinău Alexand rRoitman.

"Printre cei care au avut de suferit sînt și doi cetățeni ai Republicii Moldova. Viața lor se află în afara oricărui pericol. Ei s-au ales cu traumatisme ușoare. Se află la spital. Reprezentanța noastră a făcut legătura cu rudele lor și cu autoritățile locale", a declarat Roitman.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de miercuri, pe șoseaua Siena – Florența, în apropierea orașului Badesse.

Ambasadorul rus în Italia, Alexandr Logunov, a confirmat că în urma impactului au avut de suferi 19 cetățeni ruși, printre care și o femeie care a decedat. În urma accidentului, în spital au fost internați 33 de oameni, iar alți trei au refuzat internarea.

El a mai spus că printre cei răniți sînt cetățeni ai Armeniei, Kazahstanului, Ucrainei, Bielarusului, Moldovei, Georgiei și României.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

Italia , moldovenii , accident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
3305 locuitori

Proteagailovca este o localitate din componența municipiului Bender, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Bender și la 66 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2008, populaţia satului constituia 3305 oameni. Satul Proteagailovca a fost menționat documentar în anul 1814.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.