Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
06 septembrie 2022, 07:45 Diaspora moldovenească views 2206
Igor Grosu invită diaspora la discuții
Foto: primul.md
06 septembrie 2022, 07:45 Diaspora moldovenească views 2206

Igor Grosu invită diaspora la discuții

Moldovenii stabiliți în Danemarca sînt invitați la o discuție în seara zilei de 7 septembrie, ora 18:00 la o discuție cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, care se află într-o vizită de lucru la Copenhaga.

Potrivit anunțului lui Grosu, întrevederea va avea loc la Aalborg University Copenhagen, A. C Meyers vænge 15, A. Conference room, 2450.

„În perioada pînă la 8 septembrie voi fi în vizită de lucru la Copenhaga. În contextul vizitei, invit moldovenii stabiliți în Danemarca la o discuție în seara zilei de 7 septembrie, ora 18:00. Întîlnirea va avea loc la Aalborg University Copenhagen, A. C Meyers vænge 15, A. Conference room, 2450 Copenhagen SV. sînteți așteptați cu drag”, se arată în anunțul lui Grosu.

Amintim că urmează să aibă mai multe întrevederi oficiale, inclusiv cu omologul său danez, Henrik Dam Kristensen și Majestatea Sa Regina Margareta a II-a a Danemarcei.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Grosu , diaspora , discuție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
3401 locuitori

Geamăna este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Batîc și Geamăna. Satul Geamăna se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3 401 oameni. Satul Geamăna a fost atestat documentar în anul 1568.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.