26 iunie 2014, 14:13 Realitatea moldovenească views 9672
De la 1 august moldovenii vor putea călători fără vize în Israel
Foto: mfa.gov.md
26 iunie 2014, 14:13 Realitatea moldovenească views 9672

De la 1 august moldovenii vor putea călători fără vize în Israel

"Statul Israel va depune toate eforturile pentru liberalizarea regimului de vize către data de 1 august 2014" - declarația îi aparține ministrului Afacerilor Externe al Statului Israel, Avigdor Liberman, făcută în cadrul întrevederii cu Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman aflată într-o vizită oficailă în Israel.

De asemenea, conform comunicatului de presă al MAEIE în timpul întrevederii a fost anunţată decizia de abolire a regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova în viitorul apropiat.

Potrivit ministrului Natalia Gherman, autoritățile de la Chişinău apreciază decizia reciprocă a Statului Israel de a aboli cît mai curînd regimul de vize pentru cetățenii Republicii Moldova, ceea ce va contribui și mai mult la aprofundarea relațiilor bilaterale, în primul rînd a celor interumane.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Israel , Liberalizare , viza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
150007 locuitori
Logo

Tiraspol este un municipiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 73 km de Chișinău. Conform datelor din 2010 orașul avea o populație de 150007 locuitori. Orașul Tiraspol a fost întemeiat în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.