21 ianuarie 2015, 10:28 Realitatea moldovenească views 10373
Gheorghe Papuc a disparut
Foto: protv.md
21 ianuarie 2015, 10:28 Realitatea moldovenească views 10373

Gheorghe Papuc a disparut

Dupa ce ieri l-au lasat sa plece din sala de judecata chiar daca a fost condamnat, astazi au vrut sa-l retina. Magistratii de la Curtea de Apel au trimis politiei ordinul prin care fostul ministru de Interne sa fie retinut.

Nu a fost sa fie, insa. Si asta pentru ca scrisoarea a ajuns la Inspectoratul General al Politie, nu si la Directia de Politie a municipiului Chisinau care trebuie sa-l retina. Oamenii legii urmeaza sa mearga la domiciliul lui Papuc si sa-l incatuseze. Daca nu va fi gasit, el va fi anuntat in cautare. Totusi, nu se stie deocamdata daca Papuc se afla sau nu in tara si asta pentru ca nu are interdictie de a parasi tara.

Potrivit procurorilor, ieri, el a fost lasat sa plece din sala de judecata intrucat sentinta pronuntata se executa din momentul retinerii, iar in sala de judecata, oamenii legii nu au fost prezenti. Gheorghe Papuc a fost condamnat ieri la 4 ani de inchisoare cu executare pentru violentele din 7 aprilie soldate cu moartea lui Valeriu Boboc.

Sursa: protv.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1808 locuitori

Cucuruzeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ocniţa-Răzeşi și Cucuruzeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1808 oameni. Satul Cucuruzeni a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.