22 ianuarie 2018, 10:55 Realitatea moldovenească views 14275
Toate localitățile sînt reconectate la energia electrică
22 ianuarie 2018, 10:55 Realitatea moldovenească views 14275

Toate localitățile sînt reconectate la energia electrică

Conform datelor operative colectate de la furnizorii de energie electrică, către dimineața zilei de 22 ianuarie toate localitățile din țară au fost reconectate la energia electrică, notează NOI.md, cu referire la datele DSE.

Totodată, potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, la lucrările de curățare a traseelor au fost implicate 178 de unități de tehnică cu 436 de muncitori. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI au efectuat lucrări de deblocare a mijloacelor de transport pe drumuri din raioanele Telenești și Hîncești. În apropiere de localitatea Bănești, raionul Telenești, pompierii au tractat un autobuz derapat de pe traseu, iar în apropiere de Vadul-Leca, salvatorii au scos un tractor dintr-un șanț.

La Hîncești pompierii au fost alertați pentru a debloca un automobil care a derapat de pe traseu. În lucrările de prevenire și lichidare a situațiilor de risc au fost antrenați 68 de salvatori și pompieri cu 16 unități de tehnică. Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajații IGSU au intervenit pentru acordarea ajutorului în 13 situații.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

energie electrică , localitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
273 locuitori

Pietrosul Nou este un sat din cadrul comunei Făleştii Noi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 273 de oameni. Satul Pietrosul Nou a fost înființat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.