12 septembrie 2018, 15:06 Realitatea moldovenească views 9653
Autobuzele care transportă elevii la școală, supuse verificărilor
12 septembrie 2018, 15:06 Realitatea moldovenească views 9653

Autobuzele care transportă elevii la școală, supuse verificărilor

La trei autobuze care transportă elevii la școală, oamenii legii au găsi deficiențe. Mai exact lipsea aparatajul de monitorizare video.

Persoanelor cu funcţie de răspundere le-a fost înmînate prescripţii, pentru înlăturarea neajunsurilor.

Deficiențele au fost depistate în cadrul verificărilor autobuzelor școlae inițiate de angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din Chişinău în scopul măsurilor de asigurare a securităţii transportului de elevi. Acestea au avut loc în perioada 17 august – 7 septembrie.

Poliţiștii au efectuat patru controale înainte de ieşirea la rută a autobuzelor ce transportă elevi la instituţiile de învăţămînt din com. Bubueci, Ciorescu şi Chişinău. De asemenea a fost verificată starea tehnică a autobuzelor și echiparea acestora.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

autobuz , Verificare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1130 locuitori

Ecaterinovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ecaterinovca și Coştangalia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1130 de oameni. Satul Ecaterinovca a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.