14 septembrie 2018, 12:30 Realitatea moldovenească views 10262
Ziua ușilor deschise la Parlament
14 septembrie 2018, 12:30 Realitatea moldovenească views 10262

Ziua ușilor deschise la Parlament

Parlamentul organizează vineri, 14 septembrie, Ziua ușilor deschise. Legislativul menționează într-un comunicat de presă că evenimentul se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Zilei Internaționale a Democrației, marcate la 15 septembrie.

Începând cu ora 13.00, vor fi organizate tururi ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.

În această zi, vizitatorii legislativului vor putea vedea expoziția celor 12 instituții care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituțiilor publice și modul în care pot participa la luarea deciziilor.

În premieră, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii. Aici micii vizitatori vor desena, face puzzle și vor participa la concursuri cu premii.

Toți cei interesați vor putea afla cum să întocmească corect o petiție și vor putea lăsa mesaje pentru deputați.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

parlament , Ziua ușilor deschise

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
2653 locuitori

Alexandru Ioan Cuza este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexandru Ioan Cuza este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Cahul și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2653 de oameni. Satul Alexandru Ioan Cuza a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.