22 octombrie 2018, 12:15 Realitatea moldovenească views 10759
Pascaru despre ce va face dacă ajunge deputat
22 octombrie 2018, 12:15 Realitatea moldovenească views 10759

Pascaru despre ce va face dacă ajunge deputat

În cadrul unui interviu acordat portalului Tribuna, președintele Mişcării Naţionale Voievod, Nicolae Pascaru, candidat al PSRM la funcția de deputat pe circumscripția electorală Răzeni la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, a fost întrebat: Ce înseamnă pentru Dvs. funcția de deputat? Dacă ați ajunge deputat, v-ați gîndit deja, care domeniu va fi prioritar pentru Dvs.?

„Funcția de deputat este o posibilitate de a fi mai aproape de oameni și de a-i ajuta. Noi, ca organizație, nu avem pîrghii, însă avem sute de cereri, rugăminți, probleme ale cetățenilor. Noi des ieșim în țară, vorbim cu cetățenii, iar fotoliul de deputat îmi va da o posibilitate mai mare de a face demersuri, de a-i ajuta pe oameni", a spus el.

„Dacă ajung deputat, am să atrag o atenție mai mare și am să ajut categoria oamenilor în etate. Accentul va fi pus ca să le facem o viață mai demnă, să le ridicăm pensiile, recalculăm pensiile. E necesar fenomenul dreptății, oamenii au lucrat o viață întreagă și acum își bat Joc de ei. În al doilea rînd, voi atrage atenția la tineret, și anume la preșcolari. Este important tînărul în această perioadă de adolescență să fie implicat în mai multe activități: sport, cercuri culturale. De asemenea, voi atrage atenția la businessul mic și ca tinerii să aibă posibilitate de a se implica în el. Este important să le facem niște condiții, este important să facem tot posibilul și imposibilul ca cetățenii să rămînă în țară. E clar că voi fi de părerea ca RM să fie o țară suverană, să ne păstram hotarele, să integrăm țara, să fim stăpîni la noi acasă. Voi face tot posibilul să fie întărite serviciile secrete, ca să poată să lucreze anume în securitatea statului. Noi avem multe probleme ecologice, va fi foarte bine dacă vom face unele analize la această temă. Ecologia este ziua de mîine, este viitorul și sănătatea cetățenilor. Voi pune un accent foarte mare pe asta", a mai declarat Nicolae Pascaru.

Sursa: tribuna.md

Cuvinte cheie:

Nicolae Pascaru , deputat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1475
Populația:
6174 locuitori

Mereni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petrovca și Mereni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6174 de oameni. Satul Mereni a fost menționat documentar în anul 1475.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.