15 noiembrie 2018, 16:20 Realitatea moldovenească views 11147
Bugetul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, aprobat de CEC
15 noiembrie 2018, 16:20 Realitatea moldovenească views 11147

Bugetul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, aprobat de CEC

Alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, ne vor costa 110 milioane de lei.

Scrutinul local va costa cu 30 de milioane mai mult, adică 140 de milioane de lei. Bugetul pentru cele două scrutine a fost stabilit ieri de CEC. Sumele finale vor fi precizate după aprobarea bugetului de către Parlament.

Tot ieri, alegătorii de peste hotare, dar şi cei în regiunea transnistreană, au fost îndemnaţi să treacă procedura de înregistrarea prealabilă, care se va încheia cu 45 de zile înainte de ziua alegerilor.

"Înregistrarea prealabilă poate fi realizată pe suport electronic, cât şi pe suport de hârtie, pentru că numărul de înregistrare prealabilă este un criteriu sau un indiciu care va fi aplicat la adoptarea decizii privind deschiderea secţiilor de votare peste hotare. Ca să fie o estimare cât mai reală", a afirmat preşedintele CEC, Alina Russu.

Sursa: www.canal3.md

Cuvinte cheie:

CEC , alegeri , buget

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.