16 noiembrie 2018, 14:20 Realitatea moldovenească views 13019
Sondaj IRI: Cîte partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri
16 noiembrie 2018, 14:20 Realitatea moldovenească views 13019

Sondaj IRI: Cîte partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri

Dacă duminica viitoare vor fi organizate alegeri parlamentare, patru partide politice ar accede în Parlament. Cel puțin asta arată ultimul sondaj prezentat de Institutul Republican Internațional (IRI). Pe primul loc este clasat Partidul Socialiștilor cu un procentaj de 32 la sută. PD, PAS și Platforma DA cu câte 12%.

Sub pragul electoral se situează Partidul Comuniștilor, urmat de Partidul „Șor" și Partidul Nostru. Partidul Liberal și Partidul lui Iurie Leancă - 1%, iar 15 la sută din respondenți nu sunt deciși pe cine să voteze.

Iată rezultatele sondajului:

Reamintim că acum trei zile IMAS a prezentat un sondaj similar, care reflectă puțin alte date.

De menționat că sondajul IMAS, prin care PD-ul se poziționează pe primele locuri în toate domeniile, a fost realizat la comanda Fundației pentru o Democrație Modernă, în fruntea căreia stă ambasadoarea Republicii Moldova în SUA și ex-vicepreședintele Partidului Democrat, Cristina Balan.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

sondaj , parlament , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
1011 locuitori

Huluboaia este un sat şi comună din raionul Cahul. Huluboaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cahul și la 210 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 oameni. Satul Huluboaia a fost înființat în a doua jumătatea a secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.