20 decembrie 2018, 15:40 Realitatea moldovenească views 10103
Ostalep: Declarațiile Ambasadorului SUA seamănă cu cele ale lui Petrosian
20 decembrie 2018, 15:40 Realitatea moldovenească views 10103

Ostalep: Declarațiile Ambasadorului SUA seamănă cu cele ale lui Petrosian

Declarațiile ambasadorului SUA în Republica Moldova privind imixtiunea Rusiei în alegerile din republică sînt similare cu scheciurile lui Petrosian, interpretate pe scenă.

Opinia în cauză a fost exprimată de către directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul viceministru al Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Valeriu Ostalep.

"Data viitoare cînd ambasadorul american va spune ceva despre amestecul în alegeri, să nu uite să sublinieze că un milion de cetățeni români aleg puterea în Moldova. Și să se uite la bugetul statului român, alocat pentru lucrul asupra dispariției Moldovei. Căci, de altfel, declarațiile dvs. seamănă cu cele a lui Petrosian ", a scris el pe rețelele sociale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

ambasador , SUA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1009 locuitori

Ţipleteşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 47 km de orașul Sîngerei și la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Țipletești a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.