13 februarie 2019, 14:40 Realitatea moldovenească views 15066
Piloții moldoveni eliberați din captivitate au răspuns răuvoitorilor (Video)
13 februarie 2019, 14:40 Realitatea moldovenească views 15066

Piloții moldoveni eliberați din captivitate au răspuns răuvoitorilor (Video)

Piloții moldoveni Lionel Buruiană și Mihail Crihană, salvați dintr-o captivitate, în Afganistan, care a durat 3,5 ani, sînt indignați de discuţiile din patrie privind eliberarea lor.

În primul lor interviu, bărbații au răspuns răuvoitorilor lor, care susțin că, în prezent, cei doi sînt ținuți într-un subsol și că nuli se permite să plece în Moldova. „Multe se vorbesc acum. Înțeleg că nu sîntem oameni de rînd, sîntem pregătiți, sîntem foști militari. Acum se zvonesc multe şi de toate, precum că am fost răpiţi sîntem ţinuţi într-un subsol. Care subsol? Aici este un spital, nu subsol! - spune Mihail Crihană.

Vă amintim că, ieri, piloții salvaţi au dat primul lor interviu. Ei au adus mulţumiri pentru ajutor președintelui Moldovei, Igor Dodon, dar și conducerii FR, adăugînd că americanii au fost cei care-i i-au lăsat să moară.

Sursa: aif.md

Cuvinte cheie:

prizonieri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
194 locuitori

Salcia este un sat din cadrul comunei Botnăreşti, raionul Anenii Noi. Satul Salcia este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 194 de locuitori. Satul a fost înființat în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.