16 mai 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 12603
Avocatul lui Tranga: „Se urmărește preluarea afacerii”
16 mai 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 12603

Avocatul lui Tranga: „Se urmărește preluarea afacerii”

„Dacă toate procedeele ce țin de procedura penală se mișcă cam în felul următor, de la probe spre individ, în cazul Tranga s-a procedat exact invers. Persoana a fost reținută pentru a fi dobîndite probe". Declarația a fost făcută de Ion Dron, avocatul omului de afaceri.

„Eu mă abțin deocamdată să fac declarații dure, fiindcă lucrăm pe cîteva piste. Foarte des sînt arestați oameni de afaceri și după aceste aresturi ei rămîn fără afaceri. Cred că în cazul nostru nu trebuie să părăsim această pistă, care este versiunea principală a apărării", a declarat avocatul lui Andrei Tranga.

Diacov dezvăluie cine i-a cerut să deschidă un dosar penal pe numele lui Tranga

Potrivit avocatului, Andrei Tranga a fost reținut la doar 16 ore de la denunț, fără a exista probe privind vinovăția acestuia. Ion Dron a mai precizat că proprietarul „Andy's Pizza" se declară nevinovat și spune că nu a luat parte la niciun fel de tranzacție a banilor, așa cum declară procurorii.

„Tranga nu a participat la nicio tranșă de transmitere a banilor. Există versiunea că este o victimă colaterală. Versiunea noastră principală este că se urmărește preluarea afacerii", spune Ion Dron.

Ieri, 14 mai, magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au respins recursul depus de avocații lui Andrei Tranga, proprietarul rețelei de restaurante „La Plăcinte" și „Andy's Pizza", prin care aceștia contestau decizia de plasare în arest preventiv a omului de afaceri.

Sursa: zdg.md

Cuvinte cheie:

Ion Dron , avocat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
349 locuitori

Costeşti este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Costești a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.