17 iunie 2019, 12:30 Realitatea moldovenească views 5752
Năstase explică de ce Șor nu e arestat pînă acum
17 iunie 2019, 12:30 Realitatea moldovenească views 5752

Năstase explică de ce Șor nu e arestat pînă acum

Noul Ministru de Interne, Andrei Năstase, spune că Ilan Șor nu va fi arestat pentru că el va fi diferit unei justiții corecte și democratice, în caz contrar se va transforma în fosta Guvernare.

„Am văzut că cineva cerea arestarea lui Șor. Va fi arestat, va fi condamnat, dar nu avem voie să recurgem la arbitrariu. Și vă asigur că nu vom recurge la „bezpridel" (n.r. haos), cum spun unii, transmite Unimedia.info.

Niciodată, pentru că ne-am transforma în ei. Pentru că ne vom transforma în Plahotniuc, în Șor și nu avem voie. Vă rog să ne înțelegeți și să mă iertați pentru perioadele mai grele", a conchis acesta.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Andrei Năstase , Ilan Shor , arest

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
324 locuitori

Troian este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 74 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Troian a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.