17 iunie 2019, 16:05 Realitatea moldovenească views 3763
Declaraţie: Usatîi va fi contracandidatul lui Dodon la prezidenţiale
17 iunie 2019, 16:05 Realitatea moldovenească views 3763

Declaraţie: Usatîi va fi contracandidatul lui Dodon la prezidenţiale

Analistul politic Dionis Cenuşă afirmă că Renato Usatîi va deveni principalul concurent electoral pentru Igor Dodonla prezidenţialele din 2020, după ce s-a întors în Republica Moldova.

„Prognozez astăzi că Renato Usatii va fi principalul contracandidat al lui Igor Dodon la prezidenţialele din 2020, dacă nimic nu se schimbă", a postat Dionis Cenuşă pe Facebook, transmite Știri.md.

Liderul formaţiunii politice „Partidul Nostru", Renato Usatîi, a revenit duminică, 16 iunie, în Moldova, după ce timp de trei ani s-a aflat la Moscova, fiind dat în urmărire naţională într-un dosar penal.

Imediat ce a ajuns la frontieră, la punctul vamal Sculeni, unde a fost întîmpinat de sute de simpatizanţi, politicianul a fost reţinut şi escortat la sediul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PPCOCS).

Renato Usatîi a fost eliberat, după cîteva ore de audieri. Procurorii au anulat mandatul de arest.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , Igor Dodon , declarație

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
898 locuitori

Botnăreşti este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Botnărești. Satul Botnărești este situat la o distanță de 11 km de orașul Anenii Noi, la 3 km de staţia calea ferată Socoleni și la 21 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Pentru prima dată satul a fost menționat documentar în anul 1598, cu numele Butnărești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.