19 iunie 2019, 12:45 Realitatea moldovenească views 2767
Dodon a comentat întoarcerea lui Usatîi
19 iunie 2019, 12:45 Realitatea moldovenească views 2767

Dodon a comentat întoarcerea lui Usatîi

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat revenirea în Republica Moldova a liderului „Partidului Nostru", Renato Usatîi, despre care se spune că este un proiect al lui Plahotniuc. Declarația a fost făcută la postul de televiziune NTV Moldova, relatează eNews.

„Sînt de acord cu ceea ce a spus Maia Sandu: trebuie de clarificat", a spus Dodon.

„Nu ne implicăm în justiţie, eu am ce să spun despre acest cetățean, dar să se ocupe de cazul său justiția independentă. Totuşi, să se întoarcă în această perioadă, cînd procuratura este sub Plahotniuc, este o idee ciudată. Şi aceiași procurori, care au semnat un fel de documente, iar acum şi-au schimbat poziția, a declarat șeful statului.

Și doamna premier a spus corect:

„Cînd ați greșit? Cînd ați intentat dosare penale sau cînd le-ați clasat?". Vom monitoriza îndeaproape subiectul, nu ne temem de concurenți în lupta politică. Nu vom ghici, timpul le va arăta pe toate.

Totuşi, eu nu exclud opțiunea de destabilizare, eu nu exclud nimic. Timpul va arăta, vom vedea ce va face peste cîteva săptămîni", a concluzionat Igor Dodon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1590
Populația:
392 locuitori

Receşti este un sat din cadrul comunei Dobruşa, raionul Șoldăneşti. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.25 km. Satul Recești este situat la o distanță de 30 km de orașul Șoldănești și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 392 de oameni. Prima atestare a satului Recești datează din anul 1590.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.