19 iunie 2019, 15:50 Realitatea moldovenească views 3270
Declarație: De la laptopul lui Sîrbu au fost scrise sesizările către CC, dar și hotărîrile ulteriore
19 iunie 2019, 15:50 Realitatea moldovenească views 3270

Declarație: De la laptopul lui Sîrbu au fost scrise sesizările către CC, dar și hotărîrile ulteriore

Deputatul socialist crede că parlamentarul democrat Sergiu Sîrbu a scris de pe laptopul lui nu doar sesizările către Curtea Constituțională referitor la formarea majorității, dar lasă să se înțeleagă că și hotărîrile Înaltei Curți tot de pe acel laptop au fost scrise.

Declarația a fost făcută la o emisiune TV, transmite tv8.md.

După ce Sergiu Sîrbu a declarat ieri pentru jurnaliști: „Iată de la acest laptop eu personal am scris sesizările, deoarece am dreptul să scriu sesizări la Curtea Constituțională", Grigore Novac a menționat: „Noi știm că din acel laptop nu doar sesizarea, dar și hotărîrea a fost scrisă".

Amintim că Înalta Curte a emis în regim de urgență mai multe hotărîri după ce s-a aflat că în Parlament a fost formată o majoritate legislativă din blocul ACUM și PSRM. Ulterior, Curtea și-a anulat propriile decizii.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

deputat , laptop , declarație

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
38 locuitori

Leordoaia este un sat din cadrul comunei Hîrceşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de oameni. Satul Leordoaia a fost menționat documentar în anul 1861.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.