25 iunie 2019, 17:10 Realitatea moldovenească views 3669
Opinie: PDM ar trebui închis pentru complicitate la uzurparea puterii
25 iunie 2019, 17:10 Realitatea moldovenească views 3669

Opinie: PDM ar trebui închis pentru complicitate la uzurparea puterii

Partidul Democrat din Moldova ar trebui închis ca parte a uzurpării puterii.

Este opinia exprimată de președintele Adunării Popoarelor din Moldova, expert în relațiile interetnice Olga Goncearova, transmite Noi.md.

„Este mereu îmbucurător curajul, fermitatea și, principalul, verticalitatea. Toate acestea lipsesc cu desăvîrşire părinților fondatori ai PDM. Sloganul „Voi salva partidul cu orice preț" a sunat întotdeauna din gura dlui Diacov. A fost numit şi preţul, mizele au fost înalte şi pentru partid și pentru țară. Parlamentul a recunoscut că statul moldovenesc a fost uzurpat, iar PDM a rămas șocat: cum și cînd s-a întîmplat acest lucru? De ce nu am știut despre asta? Acuși clarificăm și vom cere socoteală dacă cineva a avut un comportament greşit! Dar, în acest context, îi vin în minte cuvintele geniului Stanislavsky: „Nu cred"! Jocul este prost și actorii sînt falşi. În opinia mea, o astfel de partid trebuie închis pentru implicaţie în uzurparea puterii de stat. Asta dacă s-ar acţiona după principii, şi nu după concepte criminale", a scris ea în pagina sa dintr-o reţea de socializare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

PDM , puterea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
770 locuitori

Făgureni este un sat din cadrul oraşului Străşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Strășeni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 770 locuitori. Satul Făgureni a fost menționat documentar în anul 1448 cu numele Curluceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.