18 iulie 2019, 15:40 Realitatea moldovenească views 3000
Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați
18 iulie 2019, 15:40 Realitatea moldovenească views 3000

Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați

Evoluția anchetei în dosarul fraudei bancare a fost examinată la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate, convocată de președintele Igor Dodon, notează Noi.md.

Demnitarul a anunțat că Procuratura ar putea solicita în timpul apropiat ridicarea imunității parlamentare a unor deputați, numele cărora figurează în cel de-al doilea raport Kroll.

„Procuratura Generală în caz dacă va deține suficiente informații pentru ridicarea imunități unor persoane, ar putea veni în timpul apropiat cu astfel de inițiative. Sînt mai multe cauze penale pe rol la această etapă", a declarat Dodon în urma ședinței CSS.

Șeful statului a mai anunțat că Procuratura Generală întreprinde acțiuni de blocare și de punere a sechestrului pe activele unor persoane care figurează în raportul Kroll.

În ceea ce privește apariția în presă a unor părți secrete din raportul Kroll 2, Dodon a menționat că această scurgere de informații este investigată. Banca Națională este în contact cu Procuratura și reprezentanții Kroll, a adăugat președintele.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , deputat , imunitatea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1352 locuitori

Delacău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Delacău și Crasnaia Gorca. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 50 km de Chișinău. Populaţia satului Delacău alcătuia 1352 de oameni în anul 2005. Satul Delacău a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.