20 august 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 2291
Partidele politice și mass media, invitate să semneze Codul de conduită pentru alegeri (DOC)
20 august 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 2291

Partidele politice și mass media, invitate să semneze Codul de conduită pentru alegeri (DOC)

Comisia Electorală Centrală invită partidele, organizațiile social-politice, blocurile electorale, precum și instituţiile mass-media să semneze Codul de conduită privind desfăşurarea şi reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale și parlamentare noi din 20 octombrie curent.

Codul de conduită este o convenție încheiată între partide, organizațiile social-politice, blocurile electorale, precum și instituţiile mass-media privind modul de desfăşurare şi de reflectare a campaniei electorale, care exclude lezarea demnității şi imaginii concurenților electorali. Documentul va fi propus pentru semnare la 22 august curent, ora 13.00, în sala de ședințe a Comisiei Electorale Centrale (CEC). La eveniment vor participa și observatorii acreditați de către CEC pentru monitorizarea alegerilor din această toamnă.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

alegeri , partide , mass-media

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1562
Populația:
8765 locuitori
Logo

Briceni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Briceni. Amplasat în valea formată de rîuleţele Lopatnic şi Vilia, la frontieră cu Ucraina, oraşul Briceni este situat la o distanţă de 230 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8765 de oameni. Prima atestare a localităţii Briceni datează din anul 1562, la acea dată fiind un mic sătuc cu numele Adicăuţi din ţinutul Hotin, pe care Despot vodă îl dăruia lui Vartic.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.