10 septembrie 2019, 15:30 Realitatea moldovenească views 4052
Kirkorov, Dodon și compotul (Foto, Video)
10 septembrie 2019, 15:30 Realitatea moldovenească views 4052

Kirkorov, Dodon și compotul (Foto, Video)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat pe blogul său personal o postare despre regele estradei ruse, Filip Kirkorov.

„Mereu mă bucur de oaspeții dragi, cînd Filip este în Moldova mereu e sărbătoare”, a scris el, transmite teleprogramma.pro

Pentru delegație, din care a făcut parte și interpretul rus, a fost organizată o excursie la întreprinderile locale. Kirkorov, împreună cu președintele Moldovei, a vizitat întreprinderi piscicole, fabrica de conserve și alte întreprinderi din industria alimentară din Republica Moldova.

Filip Kirkorov a fost încîntat de peștii mari pe care i-a văzut pentru prima dată. „Uitați-vă la acești pești! Sînt monștri, nu pești!”, a spus el. Iar la fabrica de conserve, artistul a primit în dar un borcan cu un celebru compot moldovenesc.

Sursa: teleprogramma.pro

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Filip Kirkorov

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
932 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 932 de oameni. Satul Horodiște a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.