18 octombrie 2019, 16:30 Realitatea moldovenească views 3508
Mișcarea Națională „Voievod” și-a exprimat susținerea pentru PSRM
18 octombrie 2019, 16:30 Realitatea moldovenească views 3508

Mișcarea Națională „Voievod” și-a exprimat susținerea pentru PSRM

Membrii Mișcării Naționale „Voievod" și-au exprimat sprijinul pentru Partidul Socialiștilor, la alegerile locale din 20 octombrie.

După demontarea sistemului oligarhic în vara acestui an, PSRM a demonstrat că este capabil să aducă schimbarea mult așteptată de cetățeni, a remarcat liderul mișcării, Nicolae Pascaru.

„E unicul partid care vede realitatea din țară, este un partid bine organizat, care are președintele țării, are președintele Parlamentului. Vorbim de o echipă cu muți politicieni noi, tineri, cu o viziune clară asupra viitorului țării. Socialiștii au demonstrat că este posibil, în momentul în care au doborît acest sistem oligarhic în frunte cu Plahotniuc. PSRM și-a arătat demnitatea sa politică și, în perspectivă, credem că în orașele mari și mici, schimbarea o va face anume această formațiune. Cred că oamenii vor ieși la vot și o să aleagă acest partid", a declarat Pascaru.

Duminică, 20 octombrie, în țară se vor desfășura alegeri locale generale. Alegătorii urmează să-și desemneze primarii și consilierii locali. Concomitent, vor avea loc alegeri parlamentare noi în unele circumscripții uninominale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Voievod , PSRM , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1668
Populația:
171 locuitori

Zăicani este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 171 de oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1668.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.