28 octombrie 2019, 10:00 Realitatea moldovenească views 3265
Pascaru: Este important să ieșim la vot și să facem o alegere rațională (Video)
28 octombrie 2019, 10:00 Realitatea moldovenească views 3265

Pascaru: Este important să ieșim la vot și să facem o alegere rațională (Video)

Chișinăul are nevoie de un primar care să servească intereselor cetățenilor, după ce de aproape opt ani orașul a degradat sub toate aspectele.

Este opinia liderului Mișcării Naționale Voievod, Nicolae Pascaru, ales consilier în CMC , în urma alegerilor din 20 octombrie.

„Este important să ieșim la alegeri, trebuie să vem îmcredere în viitorul nostru, pentru că indiferența înseamnă degrdare. Am văzut ot ce s-a întînmplat în Chișinău în ultimii 28 de ani. Un candidat care este mai profesionist este Ion Ceban, pentru că este omul cu viziune, cu studii, cu experiență", a spus Pascaru în carul emisiunii Replica Zilei.

Potrivit lui, spre deosebire Ceban care aspiră la această funcție pentru a aduce schimbarea, Andrei Năstase își face jocul politic și folosește aceste alegeri ca o trambulină, în pregătirea pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

„Dacăe să comparăm doi candidați – Năstase și Ceban, vedem că pentru Năstate această funcție este una temporară, e o trambulinp pentru căl a anul va dori să fie președinte. Pentru el este o un Joc, dar noi nu trebuie să cădem pradă orgoliilor politicienilor. Nu trebuie să alegem cu emoțiile, dar cu raționamentul. Avem nevoie de un primar care servească cetățenilor, acestui oraș, acetor oameni următorii patru ani".

                                      

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Nicolae Pascaru , votare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
204 locuitori

Clişcăuţi este un sat din cadrul comunei Hincăuţi, raionul Edineţ. Satul Clişcăuţi se află într-o regiune de coline de cîmpie, la o distanţă de 18 km de oraşul Edineţ şi la 228 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 204 locuitori. Satul Clișcăuți a fost întemeiat în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.