13 noiembrie 2019, 10:00 Realitatea moldovenească views 2160
Igor Dodon: Există două scenarii
13 noiembrie 2019, 10:00 Realitatea moldovenească views 2160

Igor Dodon: Există două scenarii

Președintele Igor Dodon a declarat că există două scenarii după demiterea Guvernului Sandu: fie se formează o coaliție ACUM-PSRM, fie președintele țării își asumă răspunderea și propune deputaților un nou Guvern.

„Există două două scenarii. Coaliția socialiști-ACUM, sau președintele să își asume responsabilitatea, să iasă cu un Guvern tehnocrat, să se adreseze Parlamentului și să ceară votul de încredere pentru acest Guvern", a declarat Igor Dodon la Moldova 1.

Dodon a mai spus că „este important să nu ajungem la alegeri anticipate. Mai bine să facem alegerile parlamentare odată cu cele prezidențiale".

Întrebat să comenteze zvonurile că Ion Chicu, consilierul prezidențial, ar putea deveni noul prim-ministru, Igor Dodon a declarat că îl cunoaște pe Chicu din 2005 și că „este un profesionist foarte bun, care ar putea face față oricărei funcții, inclusiv celei de prim-ministru. Aceasta nu înseamnă că promovăm un anumit candidat. Noi mizăm pe scenariul PSRM-ACUM".

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , scenariu , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1547
Populația:
2370 locuitori

Băhrineşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Băhrineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Florești și la 140 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2370 de oameni. Satul Băhrineşti a fost menționat documentar în anul 1547.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.