13 noiembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3407
Cum Plahotniuc ar putea ajunge mîine la pușcărie? (Video)
13 noiembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 3407

Cum Plahotniuc ar putea ajunge mîine la pușcărie? (Video)

Igor Dodon a fost întrebat în timpul unei conferinţe dacă crede că ar putea reveni fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc.

Şeful statului a dat de înţeles că nu crede că Plahotniuc ar reveni în Moldova, chiar şi după căderea Guvernului Sandu, transmite Noi.md.

„Ar face pușcărie, dacă mîine Plahotniuc se întoarce în țară, indiferent de formula guvernării care va fi. Și dacă socialiștii vor încălca legea, tot vor face pușcărie. Lucrul ăsta vi-l promit", a declarat Igor Dodon.

Noi.md reaminteşte că, la data de 28 octombrie curent, Vlad Plahotniuc a fost dat în căutare internațională și interstatală de către CNA, după ce nu s-a prezentat la organul de urmărire penală în urma aplicării arestului preventiv.

Anunțat în căutare internațională încă la sfîrșitul lunii trecute, autoritățile nu cunosc deocamdată nimic despre locul aflării lui Plahotniuc.

Pe numele fostului democrat a fost pornit un dosar penal pentru spălare de bani, în proporții deosebit de mari.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1649
Populația:
2183 locuitori

Albineţul Vechi este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rediul de Sus, Rediul de Jos, Albineţul Vechi și Albineţul Nou. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Fălești și la 131 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2183 de oameni. Satul Albineţul Vechi a fost menționat documentar în anul 1649.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.