15 noiembrie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 2822
Dodon a propus organizarea ședințelor în format președinte–premier–speaker
15 noiembrie 2019, 17:00 Realitatea moldovenească views 2822

Dodon a propus organizarea ședințelor în format președinte–premier–speaker

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a propus ca în fiecare zi de luni, să fie organizate ședințe în format președinte–premier–speaker, pentru a stabili prioritățile și sarcinile pentru întreaga săptămînă, pe care le vor comunica cetățenilor prin intermediul presei.

Despre acest lucru a declarat președintele Moldovei, Igor Dodon, în cadrul unei ediții speciale pe canalul de televiziune NTV-Moldova, transmite Noi.md.

El a menționat că Administrația președintelui va conlucra strîns cu guvernul și, de aceea trebuie de revenit la practica organizării întîlnirii președintelui, speakerului și premierului în fiecare luni dimineață, pentru a stabili prioritățile și sarcinile pentru întreaga săptămînă, cu invitarea presei.

„Am propus să organizăm astfel de ședințe pe rînd: la președinție, parlament, guvern. Conducerea țării va discuta agenda de lucru, va stabili prioritățile, va vorbi despre probleme, despre viitoarele vizite de lucru și sarcini. Presa trebuie să știe, să pună întrebări dacă-o interesează ceva. Cred că începînd cu săptămîna viitoare vom pune în practică anume o astfel de abordare. Cred că așa va fi corect. Oamenii trebuie să fie la curent", a spus Igor Dodon.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , sedinta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
775 locuitori

Slobozia-Vărăncău este un sat din cadrul comunei Vărăncău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Soroca și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 775 de oameni. Satul Slobozia-Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1813.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.