03 decembrie 2019, 11:30 Realitatea moldovenească views 2640
Au fost interceptați și deputați socialiști
03 decembrie 2019, 11:30 Realitatea moldovenească views 2640

Au fost interceptați și deputați socialiști

În dosarul interceptărilor, despre care a vorbit anterior deputatul Blocului ACUM Chiril Moțpan, nu ar fi vizați doar reprezentanți ai Partidului Demnitate și Adevăr și Partidului Acțiune și Solidaritate, dar și reprezentanți ai Partidului Socialiștilor, afirmă Igor Dodon, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

„Știu că au fost interceptați și deputați socialiști, lideri ai organizațiilor teritoriale. Trebuie să ne clarificăm cine a dat indicații. Cînd este vorba de deputați trebuie să fie ridicată imunitatea parlamentară pentru a fi interceptați", a declarat Dodon în platoul emisiunii „Politica" de la TV8.

Șeful statului așteaptă toată informația la subiectul interceptărilor de la Serviciul de Informații și Securitate, care va prezenta un raport la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Anterior, deputatul Chiril Moțpan a dezvăluit că, în perioada guvernării democrate, ar fi fost interceptați mai mulți membri ai Blocului ACUM, dar și jurnaliști și reprezentanți ai societății civile.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

PSRM , deputat , interceptare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1502
Populația:
3243 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Ulmu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3243 de oameni. Satul Ulmu a fost menționat documentar în anul 1502.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.