03 decembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 2685
Dodon spune dacă va participa la alegerile prezidențiale
03 decembrie 2019, 12:00 Realitatea moldovenească views 2685

Dodon spune dacă va participa la alegerile prezidențiale

Președintele Igor Dodon nu exclude că va participa la alegerile prezidențiale, care vor avea loc anul viitor. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica" de la TV8.

Dodon spune că e prematur să abordeze acest subiect, în contextul problemelor actuale care sunt în societate și că are mult de lucru.

„Eu nu exclud că voi candida la alegerile prezidențiale. Încă nu am vorbit cu colegii. Acum sunt ocupat cu alte lucruri. Sunt din ședință în ședință. Dacă cineva întârzie la ședință cu 10 minute, apoi când vine, ședința s-a terminat. Am o de lucru mult, dar nu am timp să mă ocup de alegeri prezidențiale", a conchis Igor Dodon.

Reamintim că ultimele alegeri prezidențiale au avut loc pe data de 30 noiembrie 2016.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

alegeri , Igor Dodon , președinte

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.