03 decembrie 2019, 14:00 Realitatea moldovenească views 2677
SUA l-ar putea extrăda pe Plahotniuc în orice moment, declarație
03 decembrie 2019, 14:00 Realitatea moldovenească views 2677

SUA l-ar putea extrăda pe Plahotniuc în orice moment, declarație

Preşedintele Igor Dodon este de părere că SUA vor fi gata să-l extrădeze pe fostul lider democrat Vlad Plahotniuc dacă va exista o solicitare în acest sens.

„Toate procedurile interne au fost respectate. A fost dat la Interpol, dar acolo nu se întîmplă nimic", a declarat şeful statului.

Potrivit lui Dodon, în Republica Moldova sînt două persoane cu identitate dublă, unul e Vlad Plahotniuc, iar al doilea face parte din anturajul acestuia.

În cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari, preşedintele a menţionat că Plahotniuc a ieşit din ţară prin regiunea transintreană, dar a folosit identitatea sa adevărată.

Fiind întrebat cînd cetăţenii ţării îl vor vedea pe Plahotniuc încătuşat, şeful statului a răspuns că cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Dodon a mai declarat că şi deputaţi din PSRM au fost ascultaţi, vorbind despre cazul interceptărilor.

Sursa: tvrmoldova.md

Cuvinte cheie:

SUA , Igor Dodon , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
93 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 93 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.