12 februarie 2020, 16:00 Realitatea moldovenească views 3080
Care este starea de sănătate a moldovenilor reveniți din China
12 februarie 2020, 16:00 Realitatea moldovenească views 3080

Care este starea de sănătate a moldovenilor reveniți din China

Moldovenii reveniți din China sînt perfect sănătoși și nu au fost infectați cu coronavirus, informează Publika TV, citând-o pe Olesea Croitoru, ofiţerul de presă al Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică.

Șase studenți originari din autonomia găgăuză au revenit din China zilele trecute, fiind imediat preluați de autoritățile din domeniul sănătății, pentru teste.

Al șaptelea moldovean, un elev din Strășeni, întors din China mai devreme, la sfîrșitul lunii ianuarie, a fost declarat și el negativ după teste și după o carantină de mai mult de două săptămîni.

Sursa: europalibera.org

Cuvinte cheie:

virus , China

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2319 locuitori

Băneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Băneşti și Băneştii Noi. Localitatea se află la distanţă de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2319 oameni. Satul Băneşti a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.