24 martie 2020, 11:00 Realitatea moldovenească views 2571
Constantin Moscovici a realizat un video emoționant cu mesajul ”Stați acasă” (Video)
24 martie 2020, 11:00 Realitatea moldovenească views 2571

Constantin Moscovici a realizat un video emoționant cu mesajul ”Stați acasă” (Video)

Artistul poporului din Republica Moldova, naistul și compozitorul Constantin Moscovici, a susținut campania de informare pentru prevenirea răspîndirii infecției COVID-19, intitulată „Stăm acasă", lansată de Primăria Chișinău.

El a realizat un videoclip emoțional în care a îndemnat oamenii să aibă grijă de persoanele de vîrsta a treia, deoarece acestea sunt cele mai expuse riscului de a contracta coronavirusul.

"Sînt foarte îngrijorat pentru oamenii în vîrstă. Mulți locuiesc singuri, acum trebuie să meargă la magazin, la oficiul poștal, să stea la cozi, să călătorească cu transportul public. Iar acest lucru este foarte periculos. Vă rog, asigurați-vă că păstrați distanța, nu vă apropiați de nimeni și nu permiteți altora să se apropie de voi. Conștientizați riscurile! Astăzi, pentru voi, distanța este o problemă de viață și de moarte" spune Moscovici.

Artistul a menționat că în țară a fost declarată situație excepțională și se face tot posibilul pentru a opri răspândirea virusului și a salva viața persoanelor în vîrstă. " Dați-vă seama că aceste măsuri sînt pentru a vă proteja. Prin urmare, găsiți puterea în sine, faceți tot ce este posibil pentru a rămîne acasă", a îndemnat Moscovici.

Reamintim că, renumita trupă Sunstroke Project a înregistrat un spot, în cadrul companiei de informare organizată de Primăria Chișinău, în care a îndemnat toți cetățenii să rămînă acasă pentru perioada pandemiei coronavirusului. Renumitul medic pediatru Komarovskii a numit formatul, cu care trupa moldovenească a apelat să rămînem acasă, "foarte reușit".

Sursa: aif.md

Cuvinte cheie:

Constantin Moscovici , video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
537 locuitori

Ghermăneşti este un sat din cadrul comunei Suhuluceni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 18 km de oraşul Teleneşti şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 537 de oameni. Satul Ghermăneşti a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.