06 noiembrie 2012, 16:05 Realitatea moldovenească views 5968
06 noiembrie 2012, 16:05 Realitatea moldovenească views 5968

Antreprenorii vor putea obţine licenţe de activitate prin intermediul Internet-ului

Oamenii de afaceri vor putea obţine licenţă de activitate mai facil şi mai operativ, în regim on-line. Acest lucru va fi posibil datorită lansării, astăzi, a serviciului public electronic "e-licenţa", de către Camera de Licenţiere, cu suportul Centrului de Guvernare Electronică, transmite MOLDPRES.

Potrivit directorului Camerei de Licenţiere, Valentin Guznac, începînd cu ziua de azi, antreprenorii îşi vor putea depune dosarul cu acte direct de la domiciliu, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la Camera de Licenţiere, astfel economisind timpul şi banii. Camera de Licenţiere urmează să dea un răspuns solicitantului de licenţă în maximum cinci zile. Licenţele vor fi livrate beneficiarilor prin intermediul Întreprinderii de Stat "Poşta Moldovei".

În perioada ianuarie-octombrie 2012, Camera de Licenţiere a eliberat 4673 de licenţe de activitate, notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

internet , lege

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1404 locuitori

Găuzeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Găuzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 20 km de orașul Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1404 oameni. Prima atestare documentară a satului Găuzeni datează din 12 aprilie 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.