21 mai 2020, 15:30 Realitatea moldovenească views 3646
Fostu premier: Candu este creierul sistemului criminal creat de Plahotniuc. Le-aş recomanda oamenilor de la Chişinău să nu se lege cu el
21 mai 2020, 15:30 Realitatea moldovenească views 3646

Fostu premier: Candu este creierul sistemului criminal creat de Plahotniuc. Le-aş recomanda oamenilor de la Chişinău să nu se lege cu el

Liderul grupului PRO Moldova, Andrian Candu, are intenţia de a exercita presiune asupra Procurorului General Alexandr Stoianoglo, cu scopul de a muşamaliza implicarea lui Vlad Plahotniuc în furtul miliardului din sistemul bancar modovenesc.

Este opinia exprimată de fostul premier Ion Sturza, într-o emisiune difuzată de postul de televiziune Jurnal TV.

„Strategia lor de a-l influenţa pe Procurorul general Alexandr Stoianoglo, prin intermediul lui Igor Dodon, a eşuat lamentabil. Le-aş recomanda oamenilor de la Chişinău, care au discernămînt, să nu se lege cu Andrian Candu", a declarat Ion Sturza. În cadrul aceleiaşi emisiuni, Sturza a mai declarat că Andrian Candu este expertul în offshor-uri al lui Vlad Plahotniuc şi omul care l-a ajutat pe oligarh să captureze instituţiile statului. "Ulterior, au apărut pesonaje extrem de dubioase, ca Iaralov.

Candu a devenit naşul politic al lui Plahotniuc, el a dus toată ideologia, interacţiunea cu instituţiile statului, şi-a asumat controlul asupra Guvernului, Parlamentului etc. Candu este creierul acestui sistem criminal, chiar mă mir că nu a luat-o din gară împreună cu Plahotniuc", a mai spus Ion Sturza.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Andrian Candu , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
147 locuitori

Valea Coloniţei este un sat din cadrul comunei Dolinnoe, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Criuleni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 147 de oameni. Satul Valea Coloniţei a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.